2020 Taiwan Global Health Forum

Time/Topic	Children's Environmental Health Session 10/24 Sat. HOWARD CIVIL SERVICE INTERNATIONAL HOUSE (Room 103)	
08:30-08:45 (15 mins)	Welcome & Introduction	 Moderator: Dr. Jing-Long Huang Superintendent, New Taipei Municipal TuCheng Hospital, R.O.C. (Taiwan) Opening speakers: Minister Shih-Chung Chen, Ministry of Health and Welfare, R.O.C. (Taiwan) Deputy Minister Hung-The Tsai, Environmental Protection Administration, R.O.C. (Taiwan) Ms. Jane T. Nishida, Principal Assistant Administration, Environmental Protection Agency, United States
08:45-09:10 (25 mins)	A Pediatrician's View of Environmental Exposures and Health Effects: Rights for Every Child in Every Country	Dr. Isadore Leslie Rubin Developmental Pediatrician, Morehouse School of Medicine Emory University Medical School, Southeast Pediatric Environmental Health Specialty Unit, Atlanta, Georgia, United States
09:10-09:15 (5 mins)	The Benefits of a National Office for Children's Environmental Health Issues	Director Jeanne Briskin Office of Children's Health Protection, Environmental Protection Agency, United States
09:15-09:40 (25 mins)	Air Quality and Children's Environmental Health Training	Ms. Tanya Maslak Principals Research Scientist, Battelle Health Research, United States
09:40-10:05 (25 mins)	Air Pollution and Allergic Diseases in Children	Dr. Kuo-Wei Yeh , Director, Division of Pediatric Allergy, Asthma and Rheumatology, Chang-Gung Medical Foundation, R.O.C. (Taiwan)
10:05-10:35 (30 mins)	Panel Discussion	
10:35-10:40 (5 mins)	Concluding Comments	Moderator: Jing-Long Huang

